Ruime winst voor Schijndel/DE WIT, gelijkspel voor SV Avanti’31

Vanmiddag speelden Schijndel/DE WIT en SV Avanti’31 voor de competitie tegen respectievelijk Vitesse’08 en Constantia. Twee clubs die vrij laag op de ranglijst staan en daarmee zou het een eenvoudige klus moeten gaan worden om de punten mee naar Schijndel te nemen. Belangrijk omdat zowel Schijndel/DE WIT als SV Avanti’31 nog in de race zijn voor respectievelijk de strijd om de tweede plek in de competitie en de periodetitel die recht geeft op de playoffs.

Schijndel/DE WIT voldeed tegen Vitesse’08 ruimschoots aan zijn verplichting en wist in Gennep een ruime overwinning te boeken. Uiteindelijk werd het 2-6 voor de Schijndelaren.

Voor SV Avanti’31 werd een een teleurstellende middag. De ploeg speelde tegen de nummer 13 en wist niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel. De ploeg miste enkele flinke kansen en had ook niet echt het geluk mee met ballen op de paal en kansen die net het doel misten. Dure punten dus die SV Avanti’31 laat liggen in de strijd om de derde periodetitel mede omdat concurrenten Boekel Sport en Volkel wel wisten te winnen.

WEC speelde vandaag niet, zij speelden afgelopen woensdag en verloren toen de uitwedstrijd tegen Herpinia. Komende zondag zal WEC Thuis tegen SDDL.

Komende week speelt SV Avanti’31 een uitwedstrijd tegen MULO. Schijndel/DE WIT speelt pas weer op 12 mei. Tegenstander op het Zuideinderpark is dan Constantia. WEC  zal volgende week thuis gaan spelen tegen SDDL.

Uitslagen derde klasse D:

ThuisUitVoor Tegen
Nooit GedachtOlympia'1802
Boekel SportMULO31
MargrietVolkel12
VV HandelExcellent10
UlyssesFC Schadewijk05
ConstantiaSV Avanti'3111
Vitesse'08Schijndel/DE WIT26

Stand 3e klasse D, Week 16

Uitslagen vierde klasse I:

ThuisUitVoor Tegen
CitoSCHM20
VV RavensteinNijnsel/TVE Reclame26
HerpiniaBoxtel11
VV BoskantDVG02
SDDLVorstenbossche Boys31

Stand 4e klasse I, Week 16
Tip de redactie!