Zondag 26 maart jl. werd de 1e PLUS Meierijstadbokaal georganiseerd

Aan deze bokaal deden 135 jongens en meisjes (wel of geen lid van een voetbalvereniging) mee, ze namen van 14.30 uur tot 17.30 uur penalty’s. Op het doel stonden de keepers van Schijndel/De Wit. De organisatie was in handen van RKSV Schijndel in samenwerking met de Zwaluwen Jeugd Actie.
De deelnemende voetballers, in de leeftijd van 4 t/m 19 jaar konden zowel individueel als per team van 5 personen deelnemen Hiermee waren mooie prijzen te verdienen (o.a. ballen, kaarten voor interlandwedstrijd van ons Nationaal Vrouwenelftal) en natuurlijk de titel Winnaar PLUS Penaltybokaal 2017!

foto: RKSV Schijndel

Door het mooie lenteweer waren veel ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden naar het sportcomplex gekomen om hun topper aan te moedigen bij het nemen van de pingels. Dekeepers moesten alle zeilen bijzetten om hun doel schoon te houden. Dit lukte maar gedeeltelijk. Deze dag zijn ruim 2.500 penalty’s genomen die gestopt moesten worden door 12 keepers.

Foto: RKSV Schijndel

Voor alle deelnemers was er een cadeaubon van € 10, =, beschikbaar gesteld door sponsor de Wit uit Schijndel en stelde PLUS Eijkemans voor alle deelnemers een westrijdbal uit. Voor de winnende pingelnemers was er de PLUS Penaltybokaal 2017. Deze werd met heel veel enthousiasme uitgereikt door de wethouder van de nieuwe gemeente Meierijstad, de heer Eus Witlox.
De bedrijfsleider van de PLUS supermarkt uit Schijndel kwam nog met een grote verrassing voor de Zwaluwen Jeugd Actie, hij bood aan de coördinator van de Zwaluwen Jeugd Actie, Betty Schelle, een cheque aan van € 500,=. De aanwezigen beloonde dit met een daverend applaus. De totale opbrengst voor de Zwaluwen Jeugd Actie was op deze zonnige dag ruim € 800,=.

De intentie is om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Foto: RKSV Schijndel
Tip de redactie!