Parkeren in Schijndel

Parkeren in SchijndelIn Schijndel is een ruime gelegenheid om gratis te parkeren. Er zijn in Schijndel twee soorten van parkeren. Zo is er in het centrum een blauwe zone waar u 2 uur vrij mag parkeren. Buiten de blauwe zone mag u de auto langer parkeren. Een uitzondering op de blauwe zone is parkeergarage de Lochtenburg, bij deze parkeergarage in het winkelcentrum van Schijndel mag u ook langer dan 2 uur parkeren.

De blauwe zone / kort parkeren

Op het kaartje hieronder ziet u het gebied met daarop de parkeerzone waar u maximaal 2 uur gratis mag parkeren. 

Lang parkeren in Schijndel

Op diverse plekken in Schijndel kunt u op loopafstand van het winkelcentrum parkeren. De dichtstbijzijnde lang parkeren plek is de overdekte parkeergarage de Lochtenburg. U kunt hier tussen 06:00 en 00:00 gratis parkeren. De 2 andere grote parkeerplaatsten zijn evenemententerrein de Steeg en de parkeerplaats bij sporthal de Dioscuren.

Camperparkeerplaats Schijndel

Bij sporthal de Dioscuren is het ook mogelijk om met uw camper te overnachten. Er zijn op deze parkeerplaats 2 plaatsen gereserveerd voor campers. Het is echter niet toegestaan om op deze plekken kampeergedrag te vertonen.Camperplaats Schijndel Disocuren