Parkeren in Schijndel

Parkeren in SchijndelIn Schijndel is een ruime gelegenheid om gratis te parkeren om te winkelen. Er zijn in Schijndel twee soorten van parkeren. Zo is er in het centrum een blauwe zone waar u 2 uur vrij mag parkeren. Buiten de blauwe zone mag u de auto langer parkeren. Een uitzondering op de blauwe zone is parkeergarage de Lochtenburg, bij deze parkeergarage in het winkelcentrum van Schijndel mag u ook langer dan 2 uur parkeren. Op de markt geldt ook een uitzonderen, hier mag u slechts 30 minuten parkeren.

De blauwe zone / kort parkeren

In de blauwe zone in Schijndel mag u maximaal 2 uur parkeren. De blauwe zone geldt alleen voor bepaalde tijden. Op zondagen kunt u in de blauwe zone vrij parkeren.

Ma t/m Do 9:00 – 19:00
Vrijdag 9:00 t/m 20:00
Zaterdag 9:00 t/m 19:00
Zondag geen maximale parkeer duur.

Lang parkeren in Schijndel

Op diverse plekken in Schijndel kunt u op loopafstand van het winkelcentrum parkeren. De dichtstbijzijnde lang parkeren plek is de overdekte parkeergarage de Lochtenburg. U kunt hier tussen 06:00 en 00:00 gratis parkeren. De 2 andere grote parkeer plaatsten zijn evenemententerrein de Steeg en de parkeerplaats bij sporthal de Dioscuren.

Camperparkeerplaats Schijndel

Bij sporthal de Dioscuren is het ook mogelijk om met uw camper te overnachten. Er zijn op deze parkeerplaats 2 plaatsen gereserveerd voor campers. Het is echter niet toegestaan om op deze plekken kampeergedrag te vertonen.Camperplaats Schijndel Disocuren

Tip de redactie!