Net Nie organiseert ook in 2020 karakteristieke Klompenklets

net nie logo

Na afloop van de 11e editie van de Klompenklets werd al medegedeeld dat 31 januari, 1 en 2 februari geblokkeerd konden gaan worden in de agenda  van 2020 want dan zal de 12e editie plaatsvinden.

De Klompenklets staat garant voor een gezellige avond of middag vol gezelligheid en diverse bekende Tonpraoters. Welke dit voor de 12e editie zijn zal nog even geheim blijven. Sociaal Cultureel Centrum De Vink in Schijndel zal ook deze editie weer het decor zijn van de Klompenklets. Net als tijdens de andere edities zullen er ook dit jaar weer leuke en smakelijke prijzen te winnen zijn. Bijvoorbeeld een schaal bitterballen of een schaal met worst en kaas.

Regionale toppers

De afgelopen jaren stonden onder andere Frans Bevers en Andy Marcelissen op het podium. Gijs Dortmans van Net Nie startte half februari al met de voorbereidingen voor deze Klompenklets: ”Op tijd Tonpraoters vastleggen is essentieel. We kiezen ervoor om niet elk jaar dezelfde Tonpraoters te laten komen. Diversiteit is belangrijk. Het ontwikkelen van een act duurt vaak zo’n twee jaar. Wij halen Tonpraoters naar Schijndel om het moment dat de act echt staat.” Wie er dit jaar komen, houden we nog even geheim. “Maar ik kan alvast verklappen dat er vijf regionale toppers én een Schijndelse debutant komen”, aldus Dortmans.

Start kaartverkoop

De verkoop van de kaarten start op zaterdag 14 december om 8:30 uur bij Tabaktief Jan van Roessel. De voorverkoop gaat gepaard met een leuke verrassing. Kaarten kosten € 11,00 per stuk

Bekijk hier de foto’s van de klompenklets van afgelopen editie.
Tip de redactie!