Foto’s van een geslaagde 11e Net Nie Klompenklets

Geslaagde Klompenklets 2019Afgelopen weekend werd voor de 11e keer de Net Nie Klompenklets gehouden in de Vink in Schijndel. Bij binnenkomst kreeg iedereen een feestmuts en een lollie. In de feestmuts zat een lotnummer waar later op de avond diverse prijzen mee gewonnen konden worden.

De opening werd gedaan door Pipo de Clown en Mammaloe. Zij haalden alle vorige edities nog even aan en ook werd er door hen medegedeeld werd dat er voor deze editie een record aantal kaarten verkocht zijn.

Na deze openingsact was het de beurt aan de tonpraters zelf om de zaal te laten lachen. Met geweldige tonpraters als Andy Marcelissen, Wichard de Benis, Jeanine van den Oetelaar en Frans Bevers beloofde het een dolkomische avond te worden. Na iedere tonprater en in de pauze verzorgde ’t Overschotje de muziek.

De aftrap van de avond werd gegeven door Wichard Benis die als marktmeester van alle markten thuis bleek te zijn. Hij  kreeg de lachers goed op zijn hand. Daarna was het de beurt aan de Schijndelse Janine van den Oetelaar als Skon geschèie Skèndelse met flink wat scherpe en pikante telefoongesprekken. Als allerlaatste was Brabants kampioen Andy Marcelissen aan de beurt als uitvaartverzorger die iedereen in de zaal meenam tijdens de uitvaartdienst van Wil Krikken.

Wil je er volgend jaar bij zijn bij de 12e Klompenklets? Noteer dan alvast 31 januari, 1 februari en 2 februari in je agenda!

Hieronder een fotoverslag van deze geweldige avond.
Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!