Het wordt ook dit weekend weer een weekend dat bol zal staan met verschillende evenementen. Hieronder een overzicht van wat er zoal te doen is in Schijndel.

Donderdag zal de eerste voorstelling van Theatergroep Wildeman zijn in ’t Spectrum. Veel van de voorstellingen van de Granaatweken zijn al uitverkocht, maar er zijn extra data bekend gemaakt waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn.

Op vrijdag 1 november zal in de middag bij het gasthuis het Breicafé gehouden worden waarbij je gezellig samen met andere belangstellenden kunt breien. Bij SV Avanti ’31 gaat het kaartseizoen weer van start. Je kunt gezellig komen rikken of jokeren.

Bij de Soos cosy up zal op vrijdag avond een Halloweenparty gehouden worden. Ook in de Bloemenwijk zal bij de oude Vossenberg Halloween gevierd worden.

Zaterdag 2 november wordt er een duurzame open huizen route gehouden waarbij geïnteresseerden kunnen kijken hoe zij zelf hun huis duurzamer kunnen maken. Op de markt zal zoals iedere weekend de gezellige weekmarkt gehouden worden.

Diverse wijkraden organiseren ‘s-avonds samen een spooktocht in het Wijboschbroek. In samenwerking met de Scouting zullen zij een spooktocht neerzetten voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Rollerclub Alico zal dit weekend haar eindejaarsshow opvoeren. De show “Turn the magic on!” zal op zaterdag en zondag te zien zijn. SV Avanti ’31 zal in samenwerking met de wijkraad Bloemenwijk een Halloween avond verzorgen voor de oudere jeugd. Voor deze angstaanjagende tocht mogen de waaghalzen zich verzamelen bij Avanti. Bij Grand Café de Hopbel wordt de fandag van de band Virgin gehouden. Je kunt deze avond genieten van blues en rock. In het City Theater zal the Voice of Holland winnares Maan optreden.

Bij speelhonk de Instuif kan de jeugd zondag 3 november een goochelhoed maken. Gemengd zangkoor ‘Vita Nuova’ viert deze zondag het 60 jarige jubileum. Dit vieren ze met een jubileumconcert in SCC de Vink. In het Tramhuys wordt door de Bellebloazers het jaarlijkse Bellebloasfestijn gehouden. Tijdens deze middag komen verschillende blaaskapellen optreden. Op deze zondag zullen ook de 2 resterende shows van RC Alico gegeven worden. In de Triangelbar zal Jack van Raamsdonk terug gaan naar zijn roots met de “Back tot the roots” show.

Bekijk onze evenementenkalender voor een actueel overzicht van de evenementen in Schijndel. Mist je een evenement? Of wilt u een evenement toe laten voegen? Stuur dan een mail naar info@schijndel-online.nl of stuur een WhatsApp naar 06-82255837. Ook als je leuke foto’s of video’s hebt van een evenement mag je deze naar ons toe sturen. Wij plaatsen ze graag.

Tip de redactie!