Dag der Kampioenen 2017 op het Zuideinderpark, RKSV Schijndel/DE WIT JO1<17 tegen Scharren JO1<17!

Op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 wordt op de accommodatie van voetbalvereniging Schijndel/DE WIT de ‘Dag der Kampioenen’ georganiseerd. Het betreft hier de verschillende District Finales per Jeugd Sectie, waarin alle zes KNVB Regio Beker Kampioenen ZUID II per sectie uit mogen komen.

 District Beker Finale

Er zijn zes Districten(Noord, Oost, West I, West II, Zuid I en Zuid II) in het Nederlands Amateurniveau, die allen hun eigen District Beker Finale organiseren. District Zuid II bestaat weer uit 6 Regio’s.  Schijndel/DE WIT speelt zelf overigens in Regio 2 van District ZUID II. Om mee te mogen doen aan de District Beker Finale, moet een Pupillen team eerst minimaal tussen de 6 & 8 voorronden gespeeld- en dus gewonnen hebben, om zich Regio Kampioen te mogen noemen en dus te plaatsen voor de District Beker Finale. Bij de Junioren bestaat geen Regio Finale, maar wordt er vanaf de 2e bekerronde ‘ knock out’ gespeeld tot aan de districtsfinale.

‘Dag der Kampioenen’

Tijdens de ‘Dag der Kampioenen’ worden alle District ZUID II Beker Finales(op zaterdag en zondag) van de Pupillen(D-, E-, & F-sectie), Meisjes secties & Junioren(A-, B,-&C) teams gespeeld. Het team JO1<17  van RKSV Schijndel/De Wit doen sowieso mee! Er zullen in totaal 40 teams strijden in de verschillende finales over de twee dagen. De eerste wedstrijden starten op beide dagen om 10.00 uur en de laatste wedstrijden zijn om 15.15 uur gepland. Direct na afloop van de verschillende finales volgt de prijsuitreiking. De entreeprijs tot het Sportpark is op beide dagen gratis!!

Sportieve uitdaging

RKSV Schijndel/DE WIT is de sportieve uitdaging wederom aangegaan om samen met de KNVB Zuid II, de Dag der Kampioenen mogelijk te maken. Er worden vele bezoekers per dag verwacht tijdens dit voor veel jeugdteams sportief hoogst haalbare evenement. RKSV Schijndel/DE WIT is er in geslaagd om aan alle gestelde voorwaarden te voldoen om het jeugdvoetbal in haar mooiste vorm te etaleren.

Voor de liefhebber van jeugdvoetbal is de ‘Dag der Kampioenen’ op 10 en 11 juni een absolute aanrader.

RKSV Schijndel/DE WIT is er trots op om de District Finales ZUID II  dit jaar te mogen organiseren en daarmee iets moois voor het voetbal te kunnen betekenen.

 

Tip de redactie!