Fietsen en wandelen in ons mooie Brabant!

Breng eerst een bezoek aan VVV Schijndel!

VVV Schijndel heeft een ruime sortering fiets- en wandelkaarten in het assortiment om Brabant te ontdekken.

Wandelen
Acht verschillende brochures van De Paadjesmakers met wandelingen in en rondom ’s Hertogenbosch, variërend van 3 t/m 20 km. De brochures zijn mooi vormgegeven met een duidelijke beschrijving van de route, aangevuld met foto’s en aanvullende informatie.
Wil je een mooie wandeling of een fietstocht maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kies dan één van de Brabantse Natuurpoorten in het boekje ‘Groots Genieten in Brabant’ als startpunt en laat je meenemen door de mooiste natuurgebieden. De routes bieden je alles wat je je maar kunt wensen: bijzondere stuifzandgebieden, uitgestrekte heidevelden, weelderige bossen, historische monumenten en gezellige restaurantjes en terrassen.
Met de wandelkaarten van het Land van Cuijk ontdek je de omgeving van o.a. Grave, Boxmeer en Overloon. De kaarten bevatten ook informatie over de leuke stadjes en de mooie natuurgebieden in deze regio.

Fietsen
Met één van de vijf fietsroutes is het genieten in Natuurgebied De Maashorst.
Met de themafietsroutes Vestingroute Grave-Ravenstein en Molens en natuur in Bernheze ontdek je een mooi stukje Brabant.
De ANWB fietsgidsen ‘Zeeland, Brabant west en midden’ en ‘Limburg en Brabant oost’ bevatten ieder 30 fietsroutes variërend van 20 -50 km. Elke route bestaat uit een beschrijving van de bezienswaardigheden, een routekaartje en praktische informatie over startplaats, parkeren en horeca .
Met de fietsroute ‘Toer de Boer’ maak je al fietsend kennis met de heerlijke streekproducten uit de moestuin van ’s Hertogenbosch, 35-40 km.

Er valt genoeg te ontdekken deze zomer!

VVV Schijndel is gehuisvest in het Museum Jan Heestershuis, Pompstraat 17 in Schijndel. Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur.
T: 073-5492276, E: vvvschijndel@meierijstad.nl
Tip de redactie!