Winst voor SV Avanti’31 en WEC, nipte nederlaag voor Schijndel/De Wit

Vanmiddag werd er weer gevoetbald in de derde klasse C en vierde klasse H. En hoewel er diverse wedstrijden vanwege het onbespeelbare veld werden afgelast gingen de wedstrijden van de Schijndelse verenigingen wel door.

SV Avanti’31 – RKDVC 2-0

Avanti heeft vanmiddag gewonnen van de nummer 6 op de ranglijst RKDVC. Uiteindelijk werd er met 2-0 gewonnen. Omdat de koploper in de derde klasse C vandaag niet speelde vanwege een afgelaste wedstrijd, staat Avanti nu op evenveel punten als Real Lunet, maar heeft het een wedstrijd meer gespeeld. Volgende week speelt Avanti een uitwedstrijd tegen Haarsteeg op Sportpark Haarsteeg in Vlijmen.

Een uitgebreider verslag van deze wedstrijd volgt.

Zwaluw VFC – Schijndel/De Wit 2-1

Schijndel/De Wit wist ook deze week geen punten te behalen in de uitwedstrijd tegen Zwaluw VFC. Op sportpark Bergenshuizen in Vught werd met 2-1 verloren. Schijndel/De Wit gaat volgende week een thuiswedstrijd spelen tegen FC Engelen, waarin men opnieuw een poging gaat doen om de punten in Schijndel te houden.

Een uitgebreider verslag volgt later.

WEC – VOW

In Wijbosch werd vanmiddag de wedstrijd gespeeld tussen koploper WEC en de nummer laatst VOW uit Zijtaart. WEC won de wedstrijd nipt en blijft daardoor vier punten voorsprong houden op de nummer 2 Nulandia, dat vanmiddag zelf won met 2-1 van de nummer 3 FC Schadewijk. WEC dat nu 7 punten voorsprong heeft op FC Schadewijk kan er volgende week zelf voor zorgen dat de competitie nog tussen 2 ploegen gaat. Men gaat dan de uitwedstrijd spelen tegen FC Schadewijk. Bij winst zal de voorsprong oplopen naar 10 punten.

RKSV Schijndel, Voetbal
Tip de redactie!