UEFA-Elite toernooi < 17 wordt gehouden bij Schijndel/De Wit op het Zuideinderpark

In maart gaan de spelers van het Nederlands elftal onder 17 zich proberen te kwalificeren voor het EK. Deze zogenaamde Eliterondes worden gespeeld in eigen land, dus dat biedt een unieke kans om de grootste talenten van Nederland te zien spelen.

Onder 17 neemt het op tegen Italië, IJsland en Turkije. De wedstrijden worden van 7 tot en met 13 maart gespeeld op de sportparken van UDI ’19 (Uden) en RKSV Schijndel (Schijndel). Nederland begint 7 maart tegen IJsland, speelt drie dagen later tegen Italië en sluit de Eliteronde af met het duel tegen Turkije. De winnaar plaatst zich voor het EK in Engeland (Londen) later in de zomer.

Interlandwedstrijden

Op 7, 10 en 13 maart aanstaande worden de interlandwedstrijden gespeeld voor spelers tot 17 jaar. Sportpark Zuideinderpark is het decor voor de volgende wedstrijden:

Woensdag 7 maart 2018           aanvang 19.00 uur:      Turkije – Italië
Zaterdag 10 maart 2018           aanvang 17.00 uur:      Italië –  Nederland
Dinsdag 13 maart 2018             aanvang 19.00 uur:      IJsland – Italië

Kaarten voor de duels zijn verkrijgbaar bij de clubs. Tribuneplaatsen kosten vijf euro, een staanplaats drie euro. Groepen vanaf tien personen betalen twee euro per persoon.

Sportieve uitdaging

RKSV Schijndel/DE WIT is de sportieve uitdaging wederom aangegaan om samen met de KNVB Zuid II, het EK-kwalificatietoernooi voor Oranje Onder 17 mogelijk te maken. Er worden vele bezoekers verwacht. Schijndel/DE WIT is er in geslaagd om aan alle gestelde voorwaarden te voldoen en is er trots op om het UEFA-Elite toernooi <17 ook dit jaar te mogen organiseren en daarmee iets moois voor het voetbal te kunnen betekenen.

 
Tip de redactie!