Dames Zephyr verliezen uitwedstrijd bij Habo in Boekel

logo-zephyr-Schijndel

Afgelopen zondag, 25 februari, hebben de dames van Zephyr een wedstrijd gespeeld tegen de dames van Habo. Ze hebben gespeeld in de sporthal van Boekel, genaamd De Burcht. De eerste tien minuten waren de dames nog een beetje aan het slapen op het veld maar de verdediging werd steeds beter. Marieke van Thiel maakte het eerste doelpunt van Zephyr en de stand was toen 4-1. De tegenstanders waren zeer snel en kregen hierdoor een paar penalty’s. De dames gingen gewoon door en maakte een stevigere verdediging. Ze gingen de rust in met 8-5.
Het eerste doelpunt in de tweede helft werd gemaakt door de tegenstanders. De meiden van Zephyr werden hier wat wakker van en scoorde drie punten achter elkaar. We hadden nog een penalty weten binnen te halen, maar deze wilde helaas de goal niet in. Hij werd genomen door Sonja van Hamond.

Marieke van Thiel en Sabrina Timmermans waren samen de topscoorsters van de wedstrijd. De eindstand was uiteindelijk 17-12 geworden wat betekend dat de tegenstanders de winst mee naar huis hebben genomen.