Voets Specialiteiten organiseert “Fine Food Festival”

Voets Specialiteiten, Logo

Het Schijndelse bedrijf Voets Specialiteiten gaat vanaf 28 september 6 weken lang een huisbeurs organiseren tijdens het “Fine Food Festival”. Dit zal gaan plaatsvinden in de vernieuwde showroom van het bedrijf. Ook zal er een programma zijn in de kookstudio. Tijdens de beurs is een van de nieuwe onderdelen een verkiezing met nieuw geïntroduceerde artikelen in het afgelopen jaar. Tijdens de beurs kunnen bezoekers gebruik maken van exclusieve beursacties en alle bezoekers keren huiswaarts met een goedgevulde goodiebag, zodat je thuis nog even kan genieten van al het mooie dat Schijndel te bieden heeft.

Heb je interesse in deze beurs dan kun je een ticket reserveren voor een tijdslot van 2 uur. Per dag zullen er 4 tijdsloten van 2 uur zijn. Reserveer dus je ticket voor dit evenement dat tussen 28 september en 6 november zal gaan plaatsvinden.  Ga hiervoor naar de website: Ticket reserveren

voets specialiteiten

Voets Specialiteiten zal zich aan de regels van het RIVM houden tijdens dit evenement. Daar is men gebonden aan een maximaal aantal bezoekers. Het dringende verzoek is dan ook om uitsluitend op het gereserveerde tijdsslot te komen (met maximaal 2 personen per ticket per bedrijf).

Wil je meer informatie kijk dan op de website: www.voetsspecialiteiten.nl
Tip de redactie!