logo welzijn de meijerij, WdM 1

In februari van dit jaar was de laatste avond van het autisme café Meierijstad. Daarna zorgde het Corona virus er voor dat de café avonden niet meer door konden gaan. Voor vele bezoekers van het Autisme café Meierijstad was dat geen prettige tijd. Regelmatig werd er dan ook geïnformeerd wanneer het Autisme café Meierijstad weer open zou gaan.
Dat gaat nu gebeuren! De laatste maandag van de maand september (28e) is het Autisme café Meierijstad weer geopend. Vanaf half 8 is iedereen met een vorm van autisme of zijn of haar netwerk van harte uitgenodigd in Het Pieter Brueghelhuis Middegaal 25 in Veghel. Uiteraard houden we ons aan de regels en afspraken die de regering van ons verwacht.
We hopen deze avond weer veel enthousiaste bezoekers te mogen begroeten.

In verband met de Corona maatregelen zal deze avond anders zijn. Bij de ingang staat een automatische handpomp, hier je handen ontsmetten. We kunnen niet te dicht bij elkaar zitten, de 1,5m regel. Als je een spel wilt spelen wil je dan rubber of latex handschoenen meenemen. Een mondkapje is niet verplicht maar mag je wel dragen als je dat wilt. Bij binnenkomst schrijven we alle namen, telefoonnummers en E-mail adressen op want mocht er daarna iemand besmet blijken kunnen we snel de anderen waarschuwen. Verder verwachten we van de bezoekers van het autisme cafe dat ze zo weinig mogelijk door de ruimte te lopen.
Tip de redactie!