Programma 18e speelronde 3e klasse D en 4 klasse I zondag amateurs

Vanmiddag wordt de 18e speelronde afgewerkt in de 3e klasse D en 4e klasse I. Vanaf 14.30 uur wordt er weer gestreden  om de punten.

Schijndel/De Wit doet het na de winterstop uitstekend. Op dit moment staat men 2e in de competitie en thuis is het team dit seizoen nog ongeslagen. Vanmiddag spelen ze een uitwedstrijd tegen de nummer laatst Ulysses uit Megen.

SV Avanti’31 speelt ook een prima seizoen wat heeft geleidt tot een 3e plek in de 3e klasse D. Na een prima wedstrijd vorige week tegen , vanmiddag in Oss op het veld tegen FC Schadewijk. Ook hier zal om 14.30 uur worden afgetrapt voor de wedstrijd.

WEC speelt vanmiddag een thuiswedstrijd op sportpark de Glorie. Het loopt dit seizoen allemaal iets minder voor de Wijboschenaren. De ploeg staat nu op een 10e plek en dat is 1 positie hoger dan de tegenstander van vanmiddag Boxtel. Het zal dus een echte strijd om de punten gaan worden immers beide teams hebben de punten hard nodig om uit de zone weg te blijven waar om promotie-degradatie gespeeld gaat worden.

Na dit weekend ligt de competitie een weekje stil in verband met de carnavalsfestiviteiten.

3e klasse D:

Boekel Sport – Vitesse ’08
VV Excellent – Olympia ’18
VV Handel – MULO
Margriet – Constantia
FC Schadewijk – SV Avanti ’31
Ulysses – RKSV Schijndel
Volkel – Nooit Gedacht

Alle wedstrijden starten om 14.30 uur.

4e klasse I:

Avesteyn – Vorstenbossche Boys (14.30 uur)
VV Boskant – SDDL (14.30 uur)
Nijnsel – Cito (14.30 uur)
NLC ’03 – DVG (14.30 uur)
Nulandia – SCMH (14.30 uur)
VV Ravenstein – Herpinia (14.00 uur)
WEC – Boxtel (14.30 uur)
Tip de redactie!