Verdiende nederlaag voor Schijndel/De Wit (Wedstrijdverslag en uitslagen overige wedstrijden)

Logo_RKSV_Schijndel

Schijndel/deWit heeft zich een slechte dienst bewezen door te verliezen van  het eveneens zwakke Haarsteeg. Al binnen de eerste minuut kwam Schijndel/deWit op achterstand doordat de verdediging zich volledig liet verrassen en niet ingreep op de eerste aanval van Haarsteeg en Jarno Pulles kon zo gemakkelijk de 1-0 laten aantekenen. Schijndel/deWit was even van slag totdat na een mooie opgezette aanval het schot van Brent Blummel net naast ging. Fouten op het middenveld en slecht verdedigen gaven Haarsteeg binnen 10 minuten 2 hele grote mogelijkheden om de score te verhogen naar 2 of 3 nul maar ook deze werden gemist. Het duurde tot de 25e minuut voordat Schijndel/deWit iets terug kon doen en na een prima aanval kon Brent Blummel op aangeven van Bas Wagenaars de stand gelijk trekken 1-1. Enkele minuten later kreeg Tommy van Schijndel een vrije kop kans na een voorzet van Bas Wagenaars maar de bal ging naast het doel. Een paar minuten later werd een domme uittrap van keeper de Louwere breed naar Niels Cuppers onderschept door de tegenstander maar deze maakte geen gebruik van dit cadeautje. In de 44e minuut werd op het middenveld door Jirre Kreemer de bal zo maar ingeleverd bij de tegenstander, deze kon vrij doorlopen naar het doel van de Louwere en hij zette de 2-1 op het scorebord. Meteen floot de scheidsrechter voor het rustsignaal en ging de ploeg die het meeste recht had op de voorsprong naar de thee.

Na de rust werd Bas Wagenaars vervangen door Yoeri Verbakel en meteen kreeg Jirre Kreemer een schietkans maar zijn schot was te zwak om de keeper van Haarsteeg te verrassen. In de 48e minuut werd slecht uitverdedigen van het middenveld Schijndel/deWit bijna noodlottig maar keeper de Louwere kon redding brengen met de voet. Het spel van beide kanten werd er niet beter op en in 60e minuut komt Bart de Wit alleen voor de keeper van Haarsteeg maar deze redt met de voet, de terug springende bal komt voor de voeten van Tommy van Schijndel en deze scoort de 2-2, maar de scheidsrechter keurt dit doelpunt onterecht af wegens buitenspel. Even later wordt Jirre Kreemer vervangen door Martijn van Grinsven. In de 65e minuut wordt wederom door slap verdedigen een speler van Haarsteeg de vrije doortocht gegeven en deze legt perfect af op de spits die er dan ook 3-1 van maakt. Schijndel/deWit probeert er nog iets van te maken maar het spel is zodanig dat er geen mogelijkheden komen om te kunnen scoren. Bart de Wit wordt nog in het strafschop gebied gevloerd door zijn tegenstander maar de scheidsrechter ziet er geen penalty in. Vlak voor tijd krijgt ook Brent Blummel nog een grote mogelijkheid maar ook deze kans gaat verloren. Een terechte nederlaag tegen een tegenstander waarvan nooit verloren had mogen worden. Zondag 3 december de thuiswedstrijd tegen WSC uit Waalwijk. Misschien dat de Sint dan voor een verrassing kan zorgen.