Vanmiddag werd er door de Schijndelse verenigingen gespeeld in het zondag amateurvoetbal. Hieronder de uitslagen van de vanmiddag gespeelde wedstrijden.

3e klasse C:

Wilhelmina – SV Avanti’31 0-2

Schijndel/De Wit – Haarsteeg 1-1

SV Avanti’31 speelde vanmiddag tegen de nummer laatst Wilhelmina. Avanti deed in deze wedstrijd wat het moest doen. Het won van Wilhelmina en liep op deze manier 2 punten in op Real Lunet. Hiermee is er nog een kleine kans dat Avanti het kampioenschap in de 3e klasse C weet binnen te halen. Real Lunet mag dan volgende week niet winnen in de thuiswedstrijd tegen nummer 6 ODC en Avanti moet dan zelf thuis zien te winnen van de Vlijmense Boys.

Schijndel/De Wit daarentegen had zich vanmiddag een goede dienst kunnen bewijzen door de wedstrijd tegen Haarsteeg te winnen. Het bleef echter steken op een 1-1 gelijk spel. Hierdoor liep men wel een punt op Nieuwkuijk (dat verloor met 4-1 van FC Engelen), maar blijft men op 3 punten achterstand van een veilige plek in de 3e klasse C. Volgende week speelt Schijndel een uitwedstrijd tegen Nieuwkuijk en de laatste wedstrijd staat een duel met koploper Real Lunet op het programma.

Het wordt dus nog een zeer spannend einde in de derde klasse C.

3e klasse C, Stand, Week 19

4e klasse H:

RKSV Avesteyn – WEC 0-0

WEC speelde vandaag gelijk in de de wedstrijd tegen Avesteyn. Geen van beide teams wist het doel te vinden wat dus resulteerde in een 0-0 eindstand. Door dit gelijke spel moest WEC de koppositie overdragen aan FC Schadewijk dat zijn wedstrijd tegen Maliskamp met 1-2 wist te winnen. Omdat Nulandia gelijk speelde tegen RKKSV (1-1) bleef die ploeg 1 punt achter WEC staan. Het gaat dus ook in de 4 klasse H een ongelooflijk spannend einde worden in de competitie.

Volgende week gaat WEC een thuiswedstrijd spelen tegen Cito.

4e klasse H, Stand, Week 19
Tip de redactie!