logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Wij brengen hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar.  Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of  wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode.  Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden. Deze keer speciale aandacht voor:

Vervoer op Maat

Als chauffeur van vervoer op maat vervoert u bewoners van Schijndel naar afspraken van medische aard, naar familie of anderszins. U gebruikt hierbij de eigen auto. Na de afspraak breng je de bewoner weer thuis. (vacaturenummer 19651)

Rijden, Navigatie, Auto

Kok

Bij zorgboerderij ’t Binnenveld wordt elke dag een warme maaltijd gekookt (soep en een hoofdgerecht) voor zo’n 30 personen. Wij zoeken een kok die een paar keer per maand dit op zich kan nemen en flexibel beschikbaar is voor invalbeurten. Werktijden zijn in overleg.

Eten, Kok

(vacaturenummer 18303)

Denkt u, dit kan wel iets voor mij zijn, bel ons dan even:  073 – 5447400 of  of mail ons: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl.

Graag maken wij u attent op onze website (www.welziindemeierii.nl) waar u  meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.
Tip de redactie!