logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Vluchtelingenwerk

Kun jij de juiste persoon op de juiste plek plaatsen? Vind jij het leuk om anderstaligen op weg te helpen richting (vrijwilligers-) werk, stageplek, opleiding of werkervaringsplaats? Vind je het een uitdaging om deze plekken te vinden in de omgeving van Schijndel? Dan heeft Vluchtelingenwerk een leuke vrijwilligersklus voor je.  Zij zoeken een arbeidscoach. (vacature.nr. 18288)

Begeleiders dagbesteding

Deelnemers aan de dagbesteding hebben extra steun nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Ze kunnen wat slechter ter been zijn of andere lichamelijke klachten hebben, wat vergeetachtig zijn of last hebben van eenzaamheid. De vrijwilligers van de dagbesteding zorgen ervoor dat de deelnemers een leuke dag hebben, ze dragen zorg voor een goede sfeer, bieden een luisterend oor, gaan samen met de deelnemers wandelen, lezen de krant voor of spelen een spelletje. Je gaat graag met mensen om en hebt geduld en aandacht voor deze doelgroep. (vacature.nr. 16753)

Klussendienst

Klussen in huis en tuin uitvoeren bij mensen die daar zelf niet toe in staat zijn, dat is wat de vrijwilligers van de Klussendienst doen. Bent u handig in en om het huis en wilt u zich inzetten voor anderen, dan horen wij graag van u. U werkt in tweetallen, gereedschap is aanwezig. (vacature.nr.  16737).

Chauffeurs Vervoer op Maat

Als vrijwillig chauffeur brengt u mensen bijv. naar medische afspraken bij huisarts of ziekenhuis. U bent geduldig en in staat mensen te vervoeren en te begeleiden. Er staat een vergoeding voor de gereden kilometers. (vacature.nr 15910).

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!