logo welzijn de meijerij, WdM 1

Wil je iemand in Sint-Oedenrode en Schijndel helpen met Nederlands leren? Of iemand beter leren lezen en schrijven? Of vind je het leuk om mensen meer wegwijs te maken met de computer?

Welzijn De Meierij heeft een breed aanbod van taal- en digitale lessen. Zo hebben we diverse groepen taalcafé, de VoorleesExpress, DigiThuis, computercursussen op maat, een leesclub, groepen Nederlands voor anderstaligen, groepen beter Nederlands leren en schrijven, groepswerk met ouders van kinderen op basisscholen. Hiermee bereiken we ruim … deelnemers per jaar. Welzijn De Meierij is voor de uitvoering van deze activiteiten altijd op zoek naar vrijwilligers die hun kennis en talent willen inzetten om bewoners van alle leeftijden te ondersteunen met hun (digi)taalvaardigheid. Dit kan op momenten in de week die voor jou goed uitkomen.

We zoeken vrijwilligers voor:
• klassikale lessen, het coördineren of assisteren in de les.
• één-op-één taalbegeleiding voor individuen of gezinnen (op locatie, bij het gezin thuis of op school)

Je hoeft geen ervaring te hebben in het geven van les. Op basis van je wensen, kennis en ervaring kijken we samen naar een geschikte plek.

Wat krijg je hiervoor terug?

Je krijgt waardering van zowel de cursisten als van de organisatie Welzijn De Meierij. Je wordt begeleid door een sociaal werker en komt terecht in een warm bad van mensen die met veel plezier dit werk doen. Er is veel aandacht voor trainingsaanbod om ook de eigen kennis en vaardigheden te vergroten. Daarnaast breid je je netwerk uit met een grote diversiteit aan mensen.

Ben jij of ken jij..?

Wij willen je vragen om contact op te nemen met Welzijn De Meierij, en vraag daarbij naar Inge Schouwink, Ciska van Harten of Cherdine van Zutphen. Wij kijken uit naar een persoonlijke kennismaking! Welzijn De Meierij, 073-5441400 of info@welzijndemeierij.nl
Tip de redactie!