Speelronde 16 voor Schijndel/DE WIT, SV Avanti’31 en WEC

Het belooft een stormachtige voetbalmiddag te worden, maar vooralsnog zijn de wedstrijden van Schijndel/DE WIT, SV Avanti’31 en WEC niet uit het programma gehaald. Dat betekend dat Schijndel/DE WIT om 14.00 op het Zuideinderpark zal starten in de wedstrijd tegen Den Dungen, SV Avanti’31 op sportpark de Molenheide om 14.00 uur zal gaan spelen tegen RKPVV en WEC een uitwedstrijd speelt bij Avesteyn in Heeswijk-Dinther vanaf half drie.

Voor SV Avanti’31 wederom een zware wedstrijd vanmiddag tegen de nummer 2 van de competitie RKPVV. SV Avanti’31 is inmiddels op de onderste positie van de ranglijst terecht gekomen en heeft de punten hard nodig. Er zijn wel kansen vanmiddag want RKPVV verloor zijn laatste 2 competitiewedstrijden en lijkt de vorm van de eerste seizoenshelft een beetje kwijt. Avanti’31 zal echter top moeten zijn vanmiddag, zeker met de uitwedstrijd in Helmond in het achterhoofd die met 3-1 verloren werd.

Voor Schijndel/DE WIT zijn de eerste 2 wedstrijden na de winterstop redelijk verlopen met een gelijkspel en een overwinning. Zou men deze lijn vanmiddag kunnen doortrekken in de thuiswedstrijd tegen Den Dungen (5e)? Indien de Schijndelaren de wedstrijd in winst om kunnen zetten komen ze in punten gelijk met tegenstander Den Dungen. Een mooie wedstrijd dus voor beide teams.

WEC gaat vanmiddag naar Heeeswijk-Dinther voor de uitwedstrijd tegen kampioenskandidaat Avesteyn. Zouden de mannen uit Wijbosch vanmiddag voor een stunt kunnen zorgen? Zowel Avesteyn als koploper Nulandia staan een straatlengte voor op de overige teams in de 4e klasse F. Een moeilijke maar uitdagende wedstrijd voor WEC.

Later vandaag leest u op deze website de uitslagen van de gespeelde wedstrijden.

Hieronder een overzicht van alle wedstrijden die vandaag gespeeld worden in de 3e klasse D en 4e klasse F:

3e klasse D

Schijndel/DE WIT – Den Dungen (14.00 uur)
SV Avanti’31 – RKPVV (14.00 uur)
FC Schadewijk – Nijnsel/TVE Reclame (14.30 uur)
Nooi Gedacht – SC Helmondia (14.30 uur)
Boekel Sport – Margriet (14.30 uur)
Excellent – SCG’18 (Afgelast)
BMC – Handel (14.30 uur)

4e klasse F

Essche Boys – Boxtel (14.00 uur)
SC Elshout – Boskant (14.00 uur)
HHC’09 – Wilhelmina (14.00 uur)
RKKSV – Vorstenbossche Boys (14.30 uur)
Avesteyn – WEC (14.30 uur)
VCB – VOW (14.30 uur)
Nulandia – OSC’45 (14.30 uur)
Voetbal-en-gras

Tip de redactie!