Verrassende winst voor SV Avanti’31, nederlagen voor Schijndel/DE WIT en WEC

Een mooie middag voor SV Avanti’31. Het wist voor een daverende verrassing te zorgen door als nummer 14 eenvoudig te winnen van de nummer 2 RKPVV. Het werd uiteindelijk 4-1 en daarmee mochten de mannen uit Helmond nog tevreden zijn want de uitslag had ook nog hoger uit kunnen vallen als Avanti’31 de toegekende penalty in de eerste helft had weten te benutten. De vraag is of Avanti’31 de goede moraal weet vast te houden en mee te nemen in de uitwedstrijd tegen Nijnsel/TVE Reclame.

Voor Schijndel/DE WIT viel er vanmiddag een tegenvallende uitslag te noteren. In de thuiswedstrijd tegen Den Dungen viel een nederlaag de Schijndelse mannen ten deel. Na 90 minuten verliet men het veld met een 1-3 stand. Teleurstellend resultaat na een redelijk goede start na de winterstop met een gelijk spel en een overwinning. Voor komende week staat er in Oss een uitwedstrijd op het programma tegen Margriet.

WEC had vanmiddag in de uitwedstrijd tegen Avesteyn geen schijn van kans op een resultaat. Tegen Avesteyn , dat samen met Nulandia strijdt om het kampioenschap, moest men een 5-0 nederlaag incasseren.  WEC blijft door deze nederlaag in de middenmoot van de 4e klasse F meedraaien. Komende week krijgt WEC opnieuw een loodzware wedstrijd te spelen. Dan komt koploper Nulandia op bezoek op sportpark de Glorie. Zou het de wijbosschenaren lukken om de koploper te verrassen en wat punten weten af te snoepen?