Win een verrassingspakket van BoekStart in de bibliotheek

Logo Bibliotheek Meierijstad

BoekStart bestaat 10 jaar. Om dat te vieren verstoppen de bibliotheken van Meierijstad gouden wikkels in hun BoekStart-koffertjes. Wie zo’n wikkel vindt, ontvangt een leuk verrassingspakket.

Heb je pas een baby gekregen? Dan krijg je een brief over BoekStart van de gemeente. Met die brief ga je naar de bibliotheek waar je kindje gratis lid wordt. De baby krijgt een bibliotheekpas en het oranje BoekStart-koffertje met voorleesboekjes en –tips. De komende tijd is het extra spannend om dat koffertje te openen: er kan namelijk een gouden wikkel in verstopt zitten. De vinders ontvangen een luxe pakket van BoekStart met nog meer verrassingen voor nog meer voorleesplezier.

Programma

Kinderen aan wie als baby al wordt voorgelezen, zijn later beter in taal. Voorlezen versterkt ook de band met je baby. BoekStart is een programma van de bibliotheek dat kinderen van 0 tot 4 jaar samen met hun ouders van boeken laat genieten. Iedere baby die wordt ingeschreven als lid van de bibliotheek, ontvangt een gratis koffertje met boekjes. Daarnaast worden er in de bibliotheek activiteiten georganiseerd voor ouders met jonge kinderen. In het BoekStart-project werkt de bibliotheek samen met de gemeente en het consultatiebureau.

Bibliotheek, Winactie BoekStart
Tip de redactie!