Schijndelse Nina van den Heuvel treedt op tijdens Fabriek Magnifique

Fabriek Magnifique

Vrijdag 6 juli start Fabriek Magnifique, een groots en gratis festival met als thema Art & Food. Honderden acts, exposities, voorstellingen en projecten in alle genres, verdeeld over vele locaties en podia brengen drie dagen lang Veghel aan het koken.

Op het podium onder andere: Jacqueline Govaert, Edison winnaars New Cool Collective en Fay Claassen, het Habsburgs Orkest en Rilan & The Bombardiers.

Naast bovenstaande artiesten zal ook de Schijndelse Nina van den Heuvel optreden tijdens dit festival. Zij zal op zondag optreden tussen 10.30 uur en 11.15 uur in het A. Julianapark (02-Bitterbal). Nina is al vanaf jongs af aan bezig met zingen en sinds enige jaren is ze bezig met het schrijven van liedjes. Eerder dit jaar deed ze mee aan de Kunstbende Brabant waar ze een mooi juryrapport kreeg die zeker een stimulans is om door te gaan. Tijdens Fabriek Magnifique zal Nina alles uit de kast halen om te laten zien wat ze in haar mars heeft. Ze heeft er in ieder geval heel veel zin in om daar te kunnen optreden.

Nina van den Heuvel, Fabriek Magnifique
Foto: Fabriek Magnifique
Tip de redactie!