Schijndelse Michelle van Gils met KNKV mee op Tour de Camping

Korfbal Vereniging Schijndel, KVS,Logo

De Schijndelse korfbalster Michelle van Gils zal in de week van 6 t/m 10 augustus deelnemen aan de KNKV Tour de Camping. De 18-jarige korfbalster van van senioren 1 bij KVS’17 is de jongste deelnemer aan deze promotietour voor het korfbal, die zoals de naam al aangeeft diverse campings zal gaan bezoeken om daar het korfbal onder de aandacht te brengen. Michelle zal deelnemen aan het programma op de Veluwe. Ze heeft zich bij de KNKV aangemeld voor deze tour en op basis van haar motivatie die ze bijgevoegd had werd ze uitgenodigd. De KNKV  was op zoek naar 6 personen voor het  promotieteam (3 heren en 3 dames) en Michelle is daar nu een van geworden. Een mooie uitdaging dus om meer bekendheid te geven aan deze oer-Hollandse sport.

Programma Veluwe

Op de Veluwe zal ze de volgende campings gaan bezoeken: ’t Lierderholt in Beekbergen (6 aug), De Jutberg in Laag-Soeren (7 aug), De Haeghehorst in Ermelo (8 aug), De Bosgraaf in Lieren (9 aug), Samoza in Vierhouten (10 aug).

Ben je toevallig in de buurt van een van deze campings? Gaan dan eens een kijkje nemen want het promotieteam (met Michelle) zal toffe clinics gaan verzorgen.

Op de foto’s hieronder zie je Michelle in actie.

 

 

 

Tip de redactie!