Politie houdt zakkenrollers aan tijdens Paaspop – roept op om aangifte te doen!

Logo politie

De politie heeft gisterenavond/vannacht in samenwerking met de organisatie van Paaspop en de beveiliging 2 verdachten aangehouden voor zakkenrollerij tijdens Paaspop.  De 2 verdachten hadden 20 telefoons gestolen en zijn op dit moment nog ingesloten voor verder verhoor.

De politie heeft op dit moment al een aantal eigenaars van telefoons weten te achterhalen die inmiddels aangifte van diefstal hebben gedaan. De politie is nog op zoek naar de overige eigenaars van de gestolen telefoons. Het is van belang voor het onderzoek om zo snel mogelijk aangifte te doen.

Mocht je je telefoon kwijt zijn meldt dit dan bij de politie.  Dat kan via Internet op op de website van de politie: www.politie.nl. Ook het verzoek om 0900-8844 te bellen, zodat de politie sneller inzichtelijk kan krijgen wie er aangifte doen en aan wie men de telefoons terug kan geven.

Ook is het zinvol om van de vermissing melding te doen bij de Paaspop organisatie via hun site van www.paaspop.nl. Er zijn namelijk enkele telefoons gevonden, die gewoon zijn verloren.
Tip de redactie!