Schijndel/DE WIT verspeelt 2e plek op laatste speeldag, nederlaag voor SV Avanti’31, gelijkspel voor WEC

Schijndel/DE WIT heeft vanmiddag de tweede plek in de 3e klasse verspeeld aan Volkel. Men kwam in de thuiswedstrijd tegen Nooit Gedacht niet verder dan een 1-1, daar waar winst nodig was om zeker te zijn van de tweede plek. Omdat Volkel eenvoudig won bij FC Schadewijk kwamen zij gelijk in punten met Schijndel/DE WIT. Volkel heeft echter een veel beter doelsaldo dan Schijndel/DE WIT en wordt daarom 2e in de derde klasse D achter kampioen Olympia’18. Toch blijft het een fantastische prestatie van Schijndel/DE WIT, dat in het vorig seizoen tot op het laatst heeft moeten vechten voor lijfsbehoud in de derde klasse.  Omdat het team een periodetitel wist binnen te slepen, mag er gespeeld gaan worden in de playoffs voor een plek in de tweede klasse. Een compliment waard dus voor trainer Henrie van Alebeek en zijn technische staf.

Voor SV Avanti’31 gaat het seizoen als een nachtkaars uit. Vanmiddag werd er kansloos verloren op Sportpark Molenheide in de wedstrijd tegen Boekel Sport. De Boekelaren wonnen met 0-3. Voor het team van trainer Henry van Wanrooij begint nu een welverdiende vakantie.

Voor WEC eindigde de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen kampioen Nijnsel/TVE Reclame in een 1-1 gelijkspel. Een mooi resultaat om het seizoen mee af te sluiten. Door dit resultaat bezet WEC de 7e plek in de eindrangschikking. Ook voor WEC begint nu de vakantie om zich daarna met een nieuwe trainer voor te gaan bereiden op een nieuw seizoen in de 4e klasse.

Uitslagen en eindstand 3e klasse D:

ThuisUitAanvangAdres
Vorstenbossche BoysCito14:30 uurSportpark De Bergakkers, Heuvel 11, Vorstenbosch
BoxtelBoskant14:30 uurGem. Sportcomplex Munsel, De Aanloop 29, Boxtel
WEC Nijnsel/TVE Reclame14:30 uurSportpark De Glorie, Veghelsedijk 23, Wijbosch
DVGRavenstein14:30 uurSportpark De Roode Bleek, Sportlaan 2, Liempde
SCMHNLC'0314:30 uurSportpark Spoorzicht, Schendelerstraat 12, Veghel
HerpiniaSDDL14:30 uurSportpark Wilgendaal, Hollandse Kamp 1, Herpen
NulandiaAvesteyn14:30 uurSportpark Duyn en Dael, Duyn en Dalseweg 12, Nuland

Stand 3e klasse D, Speelronde 26

Uitslagen en eindstand 4e klasse I:

ThuisUitVoor Tegen
Vorstenbossche BoysCito50
BoxtelBoskant11
WEC Nijnsel/TVE Reclame11
DVGRavenstein20
SCMHNLC'0300
HerpiniaSDDL33
NulandiaAvesteyn12

Stand 4e klasse I, Speelronde 26
Tip de redactie!