Gezellige tweede dag op Paaspop!

Paaspop, logo

Ook de tweede dag van Paaspop zit er weer op. En het was weer supergezellig! Heel veel mooie optredens van artiesten en heel veel gezellige andere activiteiten op het Paaspopterrein. Ook tijdens de tweede dag stonden weer een keur van artiesten klaar voor de bezoekers van Paaspop. De dag begon met een geweldig optreden Wulf in the Phoenix en Jailhouse Jimmy in The Warehouse. Snel gevolgd door artiesten als Danny Vera, Douwe Bob. In het theatre kon men genieten van optredens van The Stand Up Club, Arie en Silvester en later op de avond Ellen ten Damme  en Martijn Fischer die op een geweldige wijze de nummers van Andre Hazes bracht en het Theatre totaal op zijn kop wist te zetten.

In Apollo konden bezoekers intussen ook nog nieten van artiesten als Lukas Graham, De Staat en Dropkick Murphys.

Ook buiten de tenten viel genoeg te beleven met o.a. het “turbo touw tornado” de draaiende discotheek en heel veel andere activiteiten. Ook in de Dolle Mina was het weer volop genieten was de sfeer meer dan uitstekend te noemen.

Vandaag de derde en laatste dag van Paaspop met optredens van Rondé, Ilse de Lange, Rowen Heze, Clean Bandit, Passenger en Ronnie Flex in Apollo, Maar ook artiesten als Kovacs en de Heideroosjes en Charly Lownoise en Mental Theo in the Phoenix. Ih het Theatre valt te genieten van o.a. The Stand Up Club, Katinka Polderman, Rob Scheepers en The Dirty Daddy’s.

En dat is nog maar een kleine opsomming van alles waar vandaag van te genieten valt tijdens deze zonovergoten Paaspop 2019.
Paaspop_dag-2

Tip de redactie!