Hobbyclub Schijndel

Op zaterdag 24 maart organiseerde Hobbyclub Schijndel een drukbezochte open dag in het Wijkgebouw van de Stichting Bloemenwijk. Tijdens deze open dag lieten vrijwilligers en hobbyisten zien waarmee de leden van de club zich zoal mee bezig houden. Dat zijn nogal wat zaken, zo wordt er getekend en geschilderd, er vindt houtbewerking plaats, er zijn leden die glas graveren, je kunt er haken, breien borduren of naaien. Je kunt het niet bedenken of het is eigenlijk mogelijk.

Ook komen er mensen binnen wandelen die niet zo creatief zijn, maar wel zin hebben om een kop te komen drinken en een praatje maken. Ook deze mensen zijn van harte welkom. Dit typeert dan ook het sociale karakter van deze club. Iedereen is er welkom benadrukt Wilma die ons te woord staat en initiatiefneemster is geweest voor de Hobbyclub. De Hobbyclub heeft inmiddels al bijna 50 vaste leden. Daarnaast zijn er dus ook mensen die zo af en toe deelnemen aan activiteiten.

Wie kan er helpen?

De club bedruipt zichzelf, zonder enige vorm van subsidie. Men is dus mede afhankelijk van giften en schenkingen. Men is nu met name op zoek naar een bedrijf en inwoner die de club zou kunnen en willen ondersteunen met acrylverf en kwasten! Men zou daar erg mee geholpen zijn. Verder zijn ook andere knutselmaterialen van harte welkom! Dus gooi niet zomaar iets weg het zou zomaar nog als knutselmateriaal door de Hobbyclub gebruikt kunnen worden.

Naast spullen zijn ook vrijwilligers van harte welkom bij de club!

Je kunt contact met de club opnemen via Facebook, waar je ook kunt zien waar men zich zoal mee bezig houdt. Uiteraard kun je ook een mailtje sturen naar Schijndel-Online als je iets in de aanbieding hebt voor deze club: info@schijndel-online.nl

Openingstijden:

  • Maandagavond tekenen en schilderen (met Mieke) van 19.30 tot 21.30
  • Dinsdagochtend inloopochtend (met Toon en Mathy) van 9.00 tot 11.30
  • Woensdagochtend creatief (met Sylvia en Wilma) van 9.00 tot 12.00
  • Donderdagochtend borduren haken breien naaien (met Paula) van 9.30 tot 11.30

Je kun de Hobbyclub Schijndel vinden in het wijkgebouw van Bloemenwijk Schijndel in de Papaverstraat. 

Zoals aangegeven brachten wij een bezoek aan de open dag en hieronder wat foto’s die wij maakten.
Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!