Vanmiddag wordt er weer gevoetbald in het zondag amateurvoetbal!

Vanmiddag worden er wedstrijden gespeeld in de 3e klasse C en 4e klasse H waar de Schijndelse clubs in spelen.

Sint Michielsgestel – SV Avanti’31

SV Avanti’31 speelt vandaag een uitwedstrijd tegen de nummer 7 uit de competitie Sint Michielsgestel. Avanti dat dit jaar uitstekende prestaties laat zien zal de druk vol op Real Lunet willen houden dat 1 punt voorstaat.
Real Lunet speelt vanmiddag eveneens een uitwedstrijd tegen nummer 8 FC Engelen.

De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Zegenwerp en zal om 14.30 uur starten onder leiding van scheidsrechter R. Manichand.

Schijndel/De Wit – RKDVC

Zoals bekend speelt Schijndel/De Wit dit jaar een moeizaam seizoen in de derde klasse C, waar geresulteerd heeft in een 13e en daarmee een na laatste plek op de ranglijst. Na de winterstop gaat het wel wat beter, maar de punten die men hard nodig heeft zijn uitgebleven. Vanmiddag gaat Schijndel/De Wit dus opnieuw op zoek naar punten. Deze keer tegen RKDVC dat 6e staat in de competitie. Het zal dus een lastige wedstrijd worden, maar met steun van het thuispubliek zal het team vol gaan voor een mooi resultaat.

De wedstrijd wordt gespeeld op het Zuideinderpark en start om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter P. van der Zwan (Sr.)

RKKSV – WEC

Koploper WEC gaat vanmiddag een uitwedstrijd spelen bij RKKSV in Rosmalen, dat 9e staat in de competitie. Na de nederlaag tegen de Vorstenbossche Boys zal het WEC er alles aan gelegen zijn om zijn koppositie te verdedigen. Het heeft nu nog 1 punt voorsprong op Nulandia, dat vanmiddag speelt tegen SCMH (8e). Om op titelkoers te blijven is winst dus nodig in deze wedstrijd.

De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Eikenhage en start om 14.00 uur en staat onder leiding van de heer T.Ickenroth.

Vorstenbosch 1 - WEC 1-d

Tip de redactie!