Ontroerend familiedrama in Het Gasthuis

Filmclub Schijndel

Op dinsdag 10 oktober wordt in Het Gasthuis een film vertoond waarbij familiebanden, verlies, pijn en vergeving centraal staan. Zware thema’s, maar op een verrassend luchtige manier gebracht, waardoor er ook veel gelachen kan worden. In de film wordt een man gevolgd die duidelijk door zijn verleden beschadigd is geraakt. Het leven heeft hem gestraft, zo hard dat niets hem nog kan raken.Hij leeft geïsoleerd en probeert vooral ieder contact met de medemens te vermijden. Tot het moment dat hij geconfronteerd wordt met een situatie waarin hij gedwongen wordt zijn hart te openen. Terwijl hij zichzelf niet meer toestond om nog te leven.

Bij deze film zijn heden en verleden op een naadloze manier met elkaar verweven. Door middel van goed gedoseerde flashbacks kom je als kijker steeds meer te weten over de schaduwen uit het verleden. Dit alles wordt bedekt met tedere, soms zwarte humor. Een film die raakt, maar waarbij je toch verrassend genoeg weer monter de zaal uitstapt!

Reserveren voor deze film is noodzakelijk. Dinsdag 10 oktober in Het Gasthuis in Schijndel, aanvang 20.00 uur. Toegang voor  leden Filmclub 5,50 euro, voor niet-leden 7 euro maar met strippenkaart 6 euro.
Voor reserveren en informatie over deze avond zie de website van de Filmclub www.schijndelfilm.nl

Het Gasthuis Schijndel
Tip de redactie!