Paaspop 2021 op 3, 4 & 5 september

Paaspop zal dit jaar zoals eerder aangekondigd niet in het Paasweekeinde gehouden worden, maar in september. De organisatie laat weten dat ze de editie van 2021 plaats willen laten vinden op 3, 4 en 5 september.

Paaspop vindt sinds eind jaren 70 traditiegetrouw tijdens Pasen plaats. Dit jaar sluiten ze eenmalig de zomer af, in plaats van de lente te starten. Het was een immense opdracht om het gigantische festival te verplaatsen: maar het is gelukt! Dus omcirkel 3, 4 & 5 september 2021 in je agenda voor Paaspop 2021. Deze unieke editie wordt er één om nooit meer te vergeten.

Kaartverkoop

De ticketverkoop van Paaspop 2021 start op zaterdag 27 februari om 11:00 uur via paaspop.nl. Dit is een super speciale ticketverkoop waarin enkel en alleen weekendtickets te koop zijn, en zolang de voorraad strekt! Ben je op zoek naar een dagticket? Dan omcirkel je zaterdag 03 april 2021 heel groot in je agenda: er gaan dan een beperkt aantal dagtickets en overige tickets (zoals vriendenarea en resort tickets) in de verkoop.

Heb je al een ticket?

Alle tickets zijn automatisch omgezet naar 2021 tickets. Iedere ticketkoper ontvangt hier vandaag een e-mail over. Alle (ticket)vragen en antwoorden vind je op deze pagina: www.paaspop.nl/info
Tip de redactie!