Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kun je kennismaken met elkaar en je laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Voor meer informatie: kijk op de social media van het Groene Woud. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Op woensdag 8 mei is Open Coffee ’t Groene te gast bij het bedrijf Holl Souvenir en klompen. Tussen 9 en 11 uur is iedereen van harte welkom op het adres Ambachtsweg 2 in Sint-Oedenrode.

Marie-Louise zal als gastvrouw optreden en iedereen meer vertellen over de bedrijfsactiviteiten. Er is de mogelijkheid door middel van  een rondleiding van +/- 1 uur kennis te maken met het unieke productieproces. Tijdens de rondleiding kun je de machines en de verfafdeling zien en krijg je een uitleg over hoe de klompjes worden gemaakt. Natuurlijk is er ook alle gelegenheid om te netwerken en rond te kijken in de souvenirwinkel.

Gezien de organisatie wordt het op prijs gesteld dat je je vooraf aanmeldt voor dit evenement. Dit kan per mail via opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com.  De bijdrage voor deze bijeenkomst is 4,50 euro per persoon. Dit is inclusief rondleiding, koffie/thee en iets lekkers.

Kom dus luisteren, netwerken en een kopje koffie drinken.
Open-Coffee_Holl

Tip de redactie!