In verband met de vakantie heeft onze maandelijkse bijeenkomst een wat afwijkende vorm. We zijn al in vakantiestemming, en onder het motto Sharing = caring delen we dit keer niet alleen onze kennis, ervaringen en ideeën, maar ook een hapje en een drankje. We zijn te gast op de prachtige locatie van de Eendenkooi de Vlagheide. Neem iets te eten en/of te drinken mee, kom gezellig netwerken en kijk met wie jij je fles wijn of je blokje kaas wilt delen. Zo luiden we de vakantie in en blikken we vooruit op de vakantie en op de periode daarna. Kom alleen of breng iemand mee. Opgave vooraf is niet nodig.

  • Datum: woensdag 11 juli
  • Tijd: 16-18 uur (Afwijkende tijd!)
  • Locatie: Eendenkooi de Vlagheide, Vlagheide 8a Schijndel (schuin tegenover camping Het goeie leven).

Open Coffee Het Groene Woud

Open Coffee het Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Netwerken
Tip de redactie!