Open Coffee het Groene Woud organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten op wisselende locaties. Op woensdag 13 juni zijn we te gast bij het bedrijf van een van onze vaste bezoekers, namelijk Bober-ICT. Dit bedrijf biedt totale ICT-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf en aan zzp’ers. Hardware, software, telefonie: alles om de bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te ondersteunen. Tussen 9 en 11 uur ben je van harte welkom op het adres Dukaat 15 in Boxtel. Ad Boelens, directeur van Bober-ICT, zal als gastheer optreden en ons informeren over zijn bedrijf en de dienstverlening. Aanmelden mag op opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com , maar hoeft niet.

Open Coffee het Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Computer
Tip de redactie!