Dementie Vriendelijk Meierijstad, Logo

Steeds meer mensen hebben het en steeds meer mensen zullen er nog mee te maken krijgen de komende jaren; dementie. WAT KUN JIJ DOEN?

Hoe is het om dementie te hebben? Hoe zorgen we er met elkaar voor dat deze mensen deel kunnen blijven uitmaken van onze samenleving. Hoe ondersteun je hen, die elke dag met deze ziekte te maken hebben, als partner, dochter/zoon of buurvrouw?

De gemeente Meijerijstad wil graag een bijdrage leveren aan een dementievriendelijke samenleving. Vanuit de projectgroep Dementie Vriendelijke Gemeente Schijndel, kondigen wij met trots een tweetal informatieavonden aan.

Op deze avonden zullen we stilstaan wat het betekent om dementie te hebben en hoe we de naasten kunnen ondersteunen. Wij nemen u mee door middel van uw en onze verhalen, delen onze kennis en geven tips hoe we “GOED” om kunnen gaan met dementie.

 

Wanneer en waar:   

Maandag 11 juni: De ontmoetingsruimte van Welzijn De Meierij, ‘t Spectrum Steeg 9F Schijndel

Maandag 18 juni: De Refter, Dorpscentrum De Schakel, Eerdsebaan 1 Wijbosch

Zaal open vanaf 19.00 uur, start van de avonden 19:15 tot 21:00 uur.

De avonden zullen worden verzorgd door; Corrie van de Moosdijk, casemanager dementie, Monique Wolters, Welzijn De Meijerij en Anne-Marie Looman, Het Andere Wonen Schijndel.

Aanmelden is niet nodig, de koffie staat klaar.

Wilt u graag een bijdrage leveren aan dementie vriendelijkheid binnen uw gemeente? Dan verwelkomen wij u van harte op een van onze avonden!

't Spectrum
Tip de redactie!