Het komende weekend in Schijndel

Dit weekend is al weer het laatste weekend dat Sinterklaas in het land is en vele mensen zullen op hun eigen manier vieren. Het is deze dagen dan ook de laatste kans om de pieten op de Boschweg te bekijken waarna deze weer omgetoverd zal worden naar een kerst tafereel.

Het centrum is sinds deze week weer een winkel rijker en wel een kunst winkel. Het Dutch Art House is afgelopen donderdag geopend en iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen. Kunstliefhebbers kunnen in het museum Jan Heesterhuis tijdens de openingstijden de tentoonstelling Brabant met verve te bezoeken. Bezoekers dienen ook van tevoren te reserveren en er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. In het centrum zal op zaterdag de weekmarkt gehouden worden.

Het perspectief voor de horeca is nog ver te zoeken en er zullen dan nog steeds weinig evenementen gehouden worden, maar jullie kunnen de horeca natuurlijk op diverse manieren blijven ondersteunen met borrelboxen, borrelplanken en heel veel ander lekkers om het weekend op een gezellige manier door te komen. Kijk hier voor het overzicht van de mogelijkheden bij de Schijndelse Horeca. Mocht je hier acties missen? Geef ze dan door via info@schijndel-online.nl

steun de schijndelse horeca
Tip de redactie!