Elde maakt chocoladeletters voor de Vincentius Vereniging en Samen Sterk voor Meierijstad

De oproep op de Facebookpagina van docent Bemelmans om chocoladerepen te doneren, zodat daar chocoladeletters van gemaakt konden gaan worden door leerlingen van het Elde College, eerder dit jaar was een groot succes. Vele repen werden gedoneerd en vele bedrijven hebben de actie ondersteund. Hierdoor konden honderden chocoladeletters gemaakt worden voor de mensen die het wat minder hebben.

Afgelopen week werden de chocoladeletters uitgedeeld aan de Vincentius vereniging in Schijndel en Samen Sterk voor Meierijstad. Die ervoor zorgden dat de luxe chocoladeletters op tijd bij de kinderen kwamen.

Samen Sterk voor Meierijstad had hiervoor gisteren twee pieten geregeld die maar liefst 100 letters uit mochten delen. Kinderen mochten deze op komen halen wat voor vele blije gezichten zorgde.

Kerststollen

Docent Bemelmans en zijn leerlingen zitten niet stil en zijn al met een volgend project gestart. Zo zullen er voor de kerstdagen kerststollen gemaakt worden, waarvan de eerste zelfs al klaar zijn. Deze zullen beschikbaar worden gesteld aan mensen die het minder goed hebben om ze zo toch een beetje een goed kerstgevoel te geven.
Tip de redactie!