steun de schijndelse horeca

Voor de tweede keer moeten de Schijndelse horeca gelegenheden hun deuren sluiten tijdens deze coronacrisis. Na een eerdere sluiting in maart moeten de zaken nu weer 4 weken dicht. Tijdens de sluiting starten de zaken met diverse initiatieven om toch inkomsten te krijgen en het personeel aan de gang te houden. Bekijk hieronder een overzicht wat er allemaal voor initiatieven zijn. Mis je een initiatief of heb je iets nieuws bedacht? Laat het ons dan weten en we plaatsen het graag!

De Holy Cow en de HeerenMeester

Samen met Voets specialiteiten en Kaas & Co zijn er Boschwegse Bier Borrel Boxen te verkrijgen. In deze box zitten diverse lekkernijen en consumptiemunten om in te leveren na de lockdown. Iedere week zal er een nieuwe box te bestellen zijn.

boschwegse bierbox
Rob en Marianne met de Boschwegse Bier Borrel Box

’t Onderonsje

Bij ’t Onderonsje zijn naast de normale gerechten ook nieuwe gerechten te bestellen om thuis te laten bezorgen. Op zaterdag gaan ze nog een stapje verder en kun je tijdens de weekmarkt je eigen yoghurt laten samenstellen. Houdt de Facebook pagina in de gaten voor de nieuwste acties.

Jansen & Jansen

Naast een speciale website met gerechten die afgehaald kunnen worden zal ook Jansen & Jansen aanwezig zijn op de Schijndelse weekmarkt. Op de weekmarkt zijn vele verschillende gerechten te verkrijgen. Houdt de Facebook pagina in de gaten voor meer informatie over alle gerechten.

Jansen & Jansen op de weekmarkt
Jansen & Jansen op de weekmarkt in Schijndel

Le Verre

Bij Le Verre is het mogelijk om gerechten te bestellen om af te halen. Deze gerechten zijn allemaal op de website te bekijken.

Familierestaurant Fabula

De binnen- en buitenspeeltuin zullen geopend zijn. Ook de midgetgolfbaan zal geopend zijn. Omdat de horeca dicht blijft mag je eigen versnaperingen meenemen. Het is echter wel verplicht om te reserveren. Kijk op de Facebook pagina van Fabula voor de meest actuele informatie. Het is ook mogelijk om gerechten te bestellen en deze af te halen óf te laten bezorgen.

Broodje Apart

Net als bij andere horeca gelegenheden is het bij Broodje Apart mogelijk om eten te bestellen. Je kunt hier bij kiezen om het zelf af te halen of om te laten bezorgen. Meer informatie staat op de Facebook pagina. Via social deal zijn er ook nog speciale acties tijdens deze lockdown een lunch met soep/salade en broodjes of een overheerlijke high tea.

De Schaapskooi

Bij de Schaapskooi is het vanaf zaterdag 24 oktober weer mogelijk om via de speciale drive-thru weer huisgemaakte lunch, gebak, high-tea of high- beer met Schijndels bier op te halen. Ook is het mogelijk om de lekkernijen thuis te laten bezorgen!

’t Tramhuys 

Net als tijdens de eerste lockdown zal er bij het ’t Tramhuys ’s avonds weer live gekookt worden op het terras. Iedere woensdag is op de Facebook pagina het nieuwe menu te vinden. De lunch is tussen 11:30 en 16:00 op te halen en het diner tussen 17:00 en 19:00. Naast overheerlijke gerechten biedt ’t Tramhuys ook borrelplanken aan om af te halen.

kreeften Tramhuys
Live cooking bij ’t Tramhuys
Tip de redactie!