Cafe’s Schijndel sluiten met onmiddellijke ingang de deuren

De cafe’s De Sok, Visite, Tapperij de Beurs en het City Theater zijn met onmiddellijke ingang gesloten. Dit hebben de eigenaar zojuist laten weten via een bericht op Facebook. De deuren zullen in ieder geval gesloten blijven tot en met komend weekend. De eigenaren hebben dit voor hun moeilijke besluitmoeten nemen in verband met de oplopende aantal coronabesmettingen. De eigenaren hebben geconstateerd dat het steeds lastiger wordt om de maatregelen rondom het virus en acht te nemen voor de bezoekers en te handhaven door de eigenaren. Omdat ieders gezondheid voorop staat en om verdere problemen te voorkomen is besloten om voorlopig dicht te gaan. Poolcafé The Shooter blijft wel geopend. De cafe’s vragen begrip voor het genomen besluit.

Heb je kaartjes gekocht dan geldt het volgende:

Voor Tapperij de Beurs en City theater

– Houd onze social media goed in de gaten. De gekochte tickets van de evenementen die helaas niet door kunnen gaan worden op dezelfde manier geretourneerd als dat deze gekocht zijn. Dit kan tussen de 5 en 7 werkdagen duren.

Voor Café de Sok en Café Visite

– Je muntjes kun je op halen op vertoon van je kaartje. Dit kun je doen van donderdag tot zaterdag van 19.00 – 21.00 uur bij Café de Sok. (Dit geldt ook voor de kaarten van Visite) Om het wachten een beetje te verzachten doen we er nog een extra muntje bij. Je krijgt dus 6 muntjes. Mocht je echt niet anders kunnen, dan kun je een refund aanvragen. We hebben het natuurlijk wel zwaar te voortduren dus denk een beetje aan ons en kom gewoon je muntjes ophalen. De muntjes die je ophaalt blijven levenslang geldig.
Tip de redactie!