Huis & Erf organiseert vandaag Open Dag voor haar huurders vanwege 100-jarig bestaan

Op 5 november 2017 bestaat Huis & Erf 100 jaar! Dat laat de corporatie natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.

Open Dag Huis & Erf bestaat in 2017 100 jaar.

Deze mijlpaal viert de corporatie graag samen met haar huurders. Daarom organiseert Huis & Erf op zaterdag 30 september a.s. een Open Dag. Deze vindt plaats op het eigen terrein van Huis & Erf, Kerkendijk 55 in Schijndel. Het kantoor en terrein van Huis & Erf worden voor één dag omgetoverd in een echte evenementenlocatie. “Er is volop vertier voor de kinderen en er is voor iedereen eten en drinken”, aldus Mark Wonders directeur en waarnemend bestuurder van Huis & Erf.

Rommelmarkt op het terrein van Huis & Erf

Vandaag is er ook een rommelmarkt op het terrein van Huis en Erf  waar huurders hun oude nog bruikbare spullen kunnen verkopen. Eerder heeft de woningbouwvereniging hiervoor al een oproep gedaan aan haar huurders om een kraam te reserveren.

Uitslag fotowedstrijd huurders

In het kader van 100 jaar Huis & Erf organiseerde de corporatie ook een fotowedstrijd met als thema Wonen.

De thema’s zijn:

  • Natuur & Wonen
  • Prettig Wonen
  • Duurzaam Wonen

De huurder mocht per thema een foto insturen. Maar kon er ook voor kiezen om één foto in te sturen voor één thema. “Hoe de huurder deze thema’s invult is aan de persoon zelf. Wij laten ons graag verrassen door een verscheidenheid aan foto’s”. Een vakjury maakt de keuze uit de winnende foto’s.

Naast de uitreiking van de prijzen wordt de winnende foto gepresenteerd aan groot publiek tijdens de Open Dag op 30 september.

 

Tip de redactie!