logo welzijn de meijerij

Een markant gebouw, het voormalige Damianenklooster langs de Schijndelseweg in St. Oedenrode.

Rust en ruimte straalt het uit. Maar, minder opvallend, aan de achterzijde bruist het juist van van de activiteiten: het Damiaancentrum, het sociale hart van St. Oedenrode, een plek waar iedereen welkom is.  Er gebeurt van alles. Zo is er een fietswerkplaats, een textielatelier, een houtwerkplaats, een ontmoetingstuin, een verrassend internationaal georiënteerde keukenactiviteit. Enzovoort enzovoort. Het Damiaancentrum biedt alle leeftijdsgroepen en alle culturen de mogelijkheid elkaar te ontmoeten, met elkaar karweien uit te voeren, activiteiten te ondernemen. En vooral: gewoon gezellig bij elkaar te zijn.

Het is begrijpelijk dat alle ruimten zo niet even schoon blijven. Terwijl een schone omgeving  toch de activiteiten in het centrum veel aantrekkelijker en gezelliger maken. Dat begrijpt iedereen. Daarom worden in samenwerking met Welzijn de Meierij, met enige spoed, vrijwilligers gezocht,  vooral voor het wekelijks poetsen van het Damiaancentrum.

Maar mocht u geïnteresseerd zijn in andere vrijwilligerstaken zoals Bestuur en Secretariaat, het Textielatelier, vakantie-activiteiten, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Voelt u er iets voor om daadwerkelijk uw handen uit de mouwen te steken in het Damiaancentrum?En zo het sociale gebeuren in de gemeenschap te ondersteunen? Neem dan contact op met het Damiaancentrum, tel.: 06 41 35 95 54 of via e-mail: info@damiaancentrum.nl.  Of liever toch via Welzijn de Meierij in Schijndel? Bel dan 073-5441400 of e-mail: steunpuntvrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl
Tip de redactie!