Foto’s berenjacht Schijndel

Inmiddels is berenjacht een landelijk begrip, ook hier in Schijndel zijn de afgelopen dagen na onze oproep vele beren voor de raam neergezet. Wij ontvingen vele mailtjes en Facebook reactie’s met foto’s van beren uit Schijndel én daar ver buiten. Wij hebben ze verzameld en in onderstaand album gezet.

Eigen beren kaart Schijndel en omstreken

Wij hebben nu voor Schijndel een speciale kaart gemaakt zodat iedereen in zijn of haar eigen buurt op berenjacht kan gaan. Om de kaart zo compleet mogelijk te krijgen hebben we jullie hulp nodig. Stuur het adres waar je een beer voor de raam hebt staan naar 06-82255837 of via info@schijndel-Online.nl dan voegen wij ze toe aan onderstaande kaart.

Wij van Schijndel-Online vinden het ook leuk om te zien wat voor beren er voor de ramen staan. Maak dus een foto en stuur deze naar: 06-82255837 of via info@schijndel-Online.nl . Wij plaatsen deze dan in het fotoalbum dat wij speciaal voor de berenkaart bijhouden.

Zie je een beer die niet op de kaart staat? Stuur dan het adres even door en wij zetten de beer op de kaart

Berenkaart Schijndel

Wij van Schijndel-Online.nl vinden het ook leuk om te zien wat voor beren er voor de ramen staan.  Foto’s kun je insturen naar naar 06-82255837 of via info@schijndel-Online.nl wij zetten ze dan in het fotoalbum er bij.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!