Wil jij in Schijndel lasergamen in je eigen tuin, in het bos of een andere eigen locatie?

Geboren en getogen Schijndelaar Harm van Dartel heeft sinds kort het initiatief genomen om met Lasergame-Schijndel een compleet uitgeruste lasergame-box laagdrempelig beschikbaar te stellen aan de gezinnen en kinderen in Schijndel. Met de materialen in deze box kan zowel thuis in de tuin, in het bos, in een speeltuin als in een gymzaal een echte lasergame gespeeld worden.

De lasergame-box is uitgerust met alle materialen voor een plezierrijke activiteit en bevat laserpistolen, doelwitten (targets), uitgebreide uitleg van verschillende spelvormen en zelfs “echte” lasergame-diploma’s om na afloop uit te reiken aan de deelnemers.

De laserpistolen werken op infrarood en de mogelijkheid om zowel in het licht als in het donker op je eigen locatie zelf te lasergamen is nieuw in Schijndel en de praktijk laat zien dat er vooral veel gebruik van gemaakt wordt tijdens kinderfeestjes.

In de huidige periode is het een leuke en ontspannen activiteit die ervoor kan zorgen dat gezinnen met kinderen met elkaar naar buiten gaan en zich even onttrekken aan de dagelijkse dingen. Na het thuis-onderwijs even een middagje lasergamen in de tuin, het bos of een speeltuin met het eigen gezin is natuurlijk ook gewoon heel erg leuk!

Voor meer informatie over Lasergame-Schijndel en de mogelijkheden voor jou kijk op lasergame-schijndel.jimdosite.com of neem even contact op via lasergameschijndel@outlook.com




Tip de redactie!