Logo Filmclub Schijndel

Met ingang van het nieuwe jaar gaat Filmclub Schijndel niet alleen op de eerste dinsdag maar ook op iedere derde dinsdag van de maand films vertonen in ’t Spectrum. Een heuglijk feit, omdat dit betekent dat er twee keer per maand zeer actuele films vertoond kunnen worden.

Op dinsdag 21 januari wordt geopend met de topfilm ‘Sorry we missed you’, van de 83-jarige regisseur Ken Loach, een film die niet gemist mag worden!

De Britse regisseur Ken Loach neemt het al meer dan vijftig jaar onvoorwaardelijk op voor de zwakkeren in de samenleving. Als geen ander weet hij met een vlijmscherpe blik de sociale misstanden in zijn thuisland aan de kaak te stellen. Aan de hand van het persoonlijke verhaal van een pakketbezorger en zijn gezin toont hij in ‘Sorry we missed you’ vol empathie de misstanden door de flexibilisering van de arbeidsmarkt aan. Een zeer ontroerend en aangrijpend portret van een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland.

De film start om 20.30 uur. Voor de derde dinsdag in de maand dienen zowel leden als niet-leden te reserveren. Prijs voor leden €6,50 en voor niet-leden €8.

Voor meer informatie over de film en Filmclub Schijndel kunt u kijken op www.schijndelfilm.nl.

Filmclub-Schijndel, filmrol

Tip de redactie!