We gaan voor de 100!

Al jaren organiseert de Club van 100 voor mensen met een handicap het Krek Wa Anders Bal, omdat zij ook een carnavalsfeest verdienen. Maar deze organisatie is niet mogelijk zonder de vrijwilligers en de leden. De leden van de Club van 100 zijn personen/bedrijven die een warm hart toe dragen aan het Krek Wa Anders Bal met een kleine financiële jaarlijkse bijdrage.

“We hopen de 100 leden te bereiken, vandaar ook de naam Club van 100.” Zegt Ria van Deuren, voorzitter van de Club van 100. Ria heeft tijdens carnaval 2017 ook de titel Moeder van Schorsbos gekregen. “En ook mensen met een handicap horen onder de vleugel van Moeder van Schorsbos”, aldus Ria. Ria van Deuren en Mascha van Drunen-van Deuren organiseren al jaren met veel plezier het jaarlijkse Krek Wa Anders Bal. “Het is zo genieten om deze doelgroep tijdens het Krek Wa Anders Bal te zien. Mijn carnaval kan dan al niet meer stuk.” Geeft Mascha aan.

Nu alleen nog de 100 leden. Vandaar ook deze oproep vanuit de organisatie van de Club van 100. Voor een gift van 55 euro per jaar ben je al lid. Hiervoor krijg je ook ieder jaar het jaarplaatje. Nieuwe leden ontvangen ook het bijbehorende draagschild. Wil je lid worden of wil je meer informatie over het lidmaatschap of Krek Wa Anders Bal? Dan kan je mailen naar clubvan100@geminteraod.nl.

Of kom naar het Krek Wa Anders Bal op zondag 4 februari 2018 bij de Heerenmeester (Boschweg 120, Schijndel) om 13:11uur en zie met eigen ogen waarom je lidmaatschap zo belangrijk is!
Tip de redactie!