Zomerse voetbal zondag voor SV Avanti’31, Schijndel/De Wit en WEC

Vanmiddag wordt er weer gevoetbald in de 3e klasse C en 4e klasse H van het zondag amateurvoetbal.

De volgende wedstrijden zullen door de Schijndelse clubs worden gespeeld:

SV Avanti’31 – FC Engelen

In de thuiswedstrijd van vanmiddag neemt SV Avanti’31 het op tegen nummer 5 van de ranglijst FC Engelen. Na enkele mindere wedstrijden heeft het team van Henry van Wanrooij de goede vorm weer te pakken met overwinningen in uitwedstrijden tegen Schijndel/De Wit en Nieuwkuijk. Wil Avanti nog zicht houden op de titel in de derde klasse C zal men het goede gevoel wat men aan deze twee laatste wedstrijden heeft overgehouden vast moeten houden en meenemen in deze wedstrijd. Met een overwinning blijft koploper Real Lunet de druk voelen om steeds te moeten blijven winnen. Real Lunet heeft nu nog 2 punten voorsprong op Avanti, maar wel een wedstrijd minder gespeeld.  Real Lunet speelt vanmiddag een thuiswedstrijd tegen nummer 8 Vlijmense Boys.

De wedstrijd van Avanti tegen FC Engelen op Sportpark de Molenheide start om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer L. van Moll

BMC – Schijndel/De Wit

Na twee nederlagen op tegen Wilhelmina en SV Avanti’31 wist Schijndel/ De Wit zich afgelopen donderdag knap te herstellen door thuis met 3-2 te winnen van Taxandria. Deze overwinning moet het team van Henry van Alebeek vertrouwen geven dat er door als team te voor gaan er gewonnen kan worden en dat men zich veilig moet kunnen spelen in deze klasse.  Vanmiddag speelt Schijndel/De Wit een lastige uitwedstrijd waarbij het zeker aan zal komen op teamspirit om punten binnen te kunnen slepen. Men speelt dan tegen BMC nummer 3 op de ranglijst. Een mooie wedstrijd om te bewijzen dat men ook komend jaar op dit niveau weer thuis hoort om dan verder te bouwen aan het team.

De wedstrijd op Sportpark De Brand (Groenstraat 12, Berlicum) start om 14.30 en staat onder leiding van scheidsrechter R. Manichand.

WEC – NLC’03

Koploper WEC speelt vanmiddag een thuiswedstrijd tegen nummer 5 op de ranglijst NLC’03 uit Lithoijen. Geen gemakkelijke wedstrijd, maar wel een wedstrijd die gewonnen moet gaan worden. Achtervolgers Nulandia en FC Schadewijk volgen op korte achterstand (3 en 4 punten).  Maar ook deze teams hebben vanmiddag lastige wedstrijden op het programma staan. Het kan dus zomaar eens een hele mooi voetbalmiddag gaan worden op sportpark De Glorie.

De wedstrijd zal om 14.30 uur starten.

RKSV Schijndel/De Wit, Voetbal
Foto: RKSV Schijndel
Tip de redactie!