Extra voorstelling de Gruffalo in Schijndel

KEG Schijndel

De Gruffalo

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel?

De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Meneer Monster

Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen.

KEG

Evenals bij vorige producties van Meneer Monster was de voorstelling heel snel vol. KEG (Kulturele Evenementen Groepen) heeft besloten een extra voorstelling te boeken, zodat nog meer mensen kunnen genieten van deze geweldig leuke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar. Het mooie prentenboek van Julia Donaldson, De Gruffalo, zal bij menig jong gezin in de boekenkast te vinden zijn. En anders kun je er na de voorstelling nog een aanschaffen, met een echte handtekening als je dat leuk vindt!

Reserveren

De voorstelling van 11.00 uur op zaterdag 3 november in de Schakel, Eerdsebaan 1, Schijndel (Wijbosch) is uitverkocht, voor de voorstelling van 14.00 uur zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De prijs is €5,- voor groot en klein en gereserveerde kaarten dienen te worden opgehaald uiterlijk een uur voor aanvang bij De schakel. Er kan niet gepind worden.

Reserveren kan via kegtheater@gmail.com

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Ct-reACIsQQ

Gruffalo lied: https://www.youtube.com/watch?v=elmd26wX5GA
Tip de redactie!