Laverhof locaties weer (bijna) als vanouds te bezoeken

Laverhof laat weten dat haar locaties al weer enige weken volledig corona-vrij zijn en dat de bewoners genieten van het bezoek en de gezelligheid. De zorgorganisatie is blij familie weer te ontvangen. Alle bezoekers worden bedankt voor het naleven van de richtlijnen om coronabesmettingen te voorkomen.

Goed nieuws dus en daarom heeft Laverhof ook kunnen besluiten dat alle locaties vanaf maandag 6 juli (bijna) weer zoals ‘vanouds’ open zijn voor bezoek. Dat wil zeggen: spontane bezoekjes zijn weer mogelijk en gezondheidschecks zijn niet meer nodig. De landelijke richtlijnen om corona te voorkomen gelden natuurlijk ook op de diverse locaties. Behoedzaamheid en gezond verstand staan hierbij voorop.

Iedereen mag weer langskomen om een praatje te komen maken, mits bezoekers geen gezondheidsklachten hebben. Visite kan plaatsvinden op de kamer van de bewoners, maar beperk het aantal mensen dat langs komt. Laat groepsbezoek buiten plaatsvinden, bij familie thuis of op een terras. Dat biedt meer mogelijkheden voor fijne ontmoetingen, aldus Laverhof. De restaurants op de diverse locatie’s zijn vanaf 1 september 2020 weer open.

Uitdrukkelijk verzoek aan iedereen is om ‘de 1,5 meter regel’ te blijven naleven bij visite op onze locaties, maar ook buiten of bij familie thuis. Lukt dat niet? Draag dan een mondkapje. Deze zijn te verkrijgbaar bij de recepties.

Iedereen zal behoedzaam moeten zijn en blijven omdat een nieuwe corona-uitbraak willen voorkomen dient te worden. Als er wel een nieuwe corona uitbraak zal plaatsvinden, is Laverhof helaas genoodzaakt de locaties weer te sluiten voor bezoek. Vermijd ook de sociale contacten met andere bezoekers binnen Laverhof. Dat is niet gezellig, maar voor nu (nog) wel noodzakelijk.

Laverhof
Tip de redactie!