Winnaars PLUS Voetbaldagen gehuldigd tijdens FC Den Bosch – FC Oss!

160909-huldiging-winnaars-koning-en-koningin-voetbal-2016-hveschNa 15 jaar KNVB Voetbaldagen bij Avanti ’31 in Schijndel was het dit jaar alweer de tweede editie van de Plus Voetbaldagen. De vertrouwde basis van de bekende Voetbaldagen was ook dit jaar weer aanwezig. En dus hadden de 144 kinderen in de leeftijd tussen 8 en 14 jaar weer een heerlijke voetbalweek op het prachtig vernieuwde sportpark De Molenheide.

’s Morgens een training en de voorrondes van de penaltybokaal. Verder voetbaltennis en ’s middags diverse competitie-onderdelen zoals 4 tegen 4 met individuele winnaar, combi-competitie en op vrijdag vlak voor de finale van de penaltybokaal het intensieve Goalmasters. Donderdagmiddag werd de samenwerking met Brabant United, de jeugdopleiding van FC Den Bosch, weer in ere hersteld door met 2 jeugdteams van Brabant United Twin Games te spelen. De andere groepen hadden een heuse voetbalzeskamp en het nieuwe honkvoetbal.

Ook clubs uit de Jupiler League hielpen mee om er een prachtige voetbalweek van te maken. Dinsdag 30 augustus was Ozzy aanwezig, de mascotte van FC Oss en een dag later waren RKC-spelers Mohamed Mezghrani en Robby Ndefe op sportpark De Molenheide om de winnaars van die dag te feliciteren. Afgelopen vrijdag 9 september was het hoogtepunt met de huldiging van de winnaars van Koning en Koningin Voetbal tijdens de rust van de wedstrijd FC Den Bosch – FC Oss.

Tijdens de laatste middag van de Plus Voetbaldagen 2016 was wethouder Eus Witlox aanwezig om de vele winnaars van de diverse competities bekend te maken. Sjan van Liempd was ook deze middag aanwezig om te vertellen, wie deze week de Gerard van Liempd Fair Play Cup in ontvangst mochten nemen:

Koning en Koningin Voetbal

Groep 1 en 2: Noah van der Linde Groep, 3 en 4: Bas van Lierop, Groep 5 en 6: Douwe van den Broek en Groep 7 en 8: Tim Kuijs

Meisjes: Lynn van Grinsven

Gerard van Liempd Fair Play Cup

Groep 1 en 2: Jur van Heeswijk, Groep 3 en 4: Sten van Uden,Groep 5 en 6: Lars van Doorn en Groep 7 en 8: Wes Fassbender

160902-gerard-van-liempd-fair-play-cup-16

Tip de redactie!