Schaapskooi SchijndelDe gemeente Schijndel heeft veel vrijwilligers die op een of andere manier hun steentje bijdragen aande openbare ruimte. Zij knippen hagen, schoffelen plantsoenen, ruimen zwerfafval op of verzorgen de dieren in de dierenparkjes. Veel van deze vrijwilligers zijn bij ons bekend. Maar helaas niet allemaal.

Op zaterdag 17 september aanstaande organiseren wij een gezellige middag in de schaapskooi aan de Martemanshurk om onze waardering hiervoor uit te spreken. Wethouder EusWitlox opent om 13:30 uur de middag. Alle bij ons bekende vrijwilligers zijn hiervoor inmiddels uitgenodigd. Wij willen echter ook de andere vrijwilligers uitnodigen hierbij aanwezig te zijn. Iedereen die meewerkt onze openbare ruimte schoon en veilig te houden is van harte welkom.

Het belooft, net als 2 jaar geleden, een gezellige en interessante middag te worden. Vrijwilligers kunnen de gelegenheid gebruiken met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is er een informatief programma samengesteld met een toepasselijke verrassing.

Bent u ook een vrijwilliger in de openbare ruimte en wilt u er ook graag bij zijn? Meldt u dan aan bij onze groencoach Carli van Heeswijk, e-mail cvanheeswijk@schijndel.nl, twitter @groencoachcarli.

Alle vrijwilligers openbare ruimte zijn van harte welkom.
Tip de redactie!